Cégünk 1999-ben alakult azzal a céllal, hogy megfelelo alapokat biztosítson a színvonalas galambgyógyászathoz. Az elmúlt évek során az igényekhez igazodva folyamatosan bovítettük a vizsgálati lehetoségeket, így jelenleg az összes ismert, galambban előforduló fertőző és nem fertőző betegséget korszerű módszerekkel tudjuk kimutatni.

Laborunknak 2016 tavasza óta egy modern, 350 m2-es épület ad otthont. A mintákat nagyteljesítményű modern automatákkal dolgozzuk fel, melynek eredményei saját fejlesztésű számítógépes rendszerünkbe kerülnek. A validálást követően a rendszer automatikusan küldi ki az eredményeket faxon vagy e-mail útján a beküldő partner részére, ezzel is növelve az eredményszolgáltatás gyorsaságát.


A pontosságon és a megbízhatóságon túl mindig nagy hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra. Futárszolgálatunk segítségével az ország legtávolabbi szegletéből is képesek vagyunk a minták összegyűjtésére. A legbonyolultabb diagnosztikai eljárásokat igénylő betegségeket is legfeljebb 2-3 napon belül felderítjük. Az eredmények birtokában gyógykezelési és megelőzési tanácsokkal szolgálunk, melyekkel garantált a hatékony gyógyulás.

Dr. Hegedűs György-Tamás laborvezető140x140

Rólunk

140x140

Szolgáltatások

140x140

Megelőzés és gyógykezelés

140x140

Mintaküldés

140x140

Publikációk

140x140

Elérhetőségek, nyitvatartás