Amit kínálunk:


Széleskörű vizsgálati lehetőségeinknek köszönhetően a jelenleg ismert, galambokban előforduló fertőző és nem fertőző betegségek megelőzésében és kezelésében állunk az állattartók rendelkezésére.

A pontosságon és a megbízhatóságon túl mindig nagy hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra. A legbonyolultabb diagnosztikai eljárásokat igénylo betegségeket is igyekszünk 2-3 napon belül felderíteni.

Szükség esetén helyszíni mintavétellel és boncolással biztosítjuk az állományt érintő megbetegedések lehető legpontosabb és leggyorsabb kivizsgálását.

Az eredmények birtokában gyógykezelési és megelőzési tanácsokkal szolgálunk, melyekkel garantált a hatékony gyógyulás. A leleteket először telefonon, majd írásos formában közöljük.


A szaktanácsadás előnye

A legtöbb fertőző és nem fertőző eredetű megbetegedés összetett oktanú, melyek kialakulásában nagy szerepet játszanak a környezeti tényezők.  

A további megbetegedések megelőzése, és a kialakult állapot megszüntetése érdekében minden esetben előnyös, ha a laborvizsgálati eredményeket nem önmagukban, hanem a tartási, takarmányozási és járványtani szempontok figyelembevételével értékeljük. Ezáltal közelebb juthatunk a probléma gyökeréhez és a környezeti feltételek optimalizálásával eredményesen léphetünk fel mind a fertőző, mind a nem fertőző eredetű megbetegedésekkel szemben.